De eerste dag is bijna voorbij

Zo. We zijn begonnen met de campagne. En wat gaat het ineens allemaal in een stroomversnelling. Het begon met het artikel van Weert de Gekste. En daarna… Mijn telefoon leek wel op hol geslagen. Het werd erg veel op een moment. Mijn ontbijt was rond 12.00 uur. Maar dat was de aftrap wel waard.
Inmiddels zitten we al op 1157 euro! Wat een mooi begin. Als dat zo doorgaat dan gaan we er dik overheen. Ik hoop het heel erg.

Wat er nog meer gebeurde vandaag

Toen het bekend was gemaakt via de diverse sociale media kreeg ik een telefoontje van de Gemeente Weert. Of we het op prijs stelden dat onze loco-burgemeester, dhr. Geert Gabriëls aanwezig zou bij ons vertrek bij het SJG. Nou, dat was natuurlijk snel beslist. Natuurlijk vinden we dat erg leuk. En een eer. We beginnen een beetje door te krijgen hoe dit ontvangen wordt. Fantastisch om te beleven. Natuurlijk wel even gevraagd of hij een donatie wilde doen…

 

Later op de dag kreeg ik een bericht van Jeroen Heijdeman van WeertFM. Of ik het leuk zou vinden om morgenvroeg rond 08.20 uur bij hem in het ochtendprogramma iets over “Fietsen tegen Corona” te vertellen. Ik ga de wekker zetten!
WeertFM is te beluisteren in Weert op 107.5 FM, in Nederweert op 97.7 FM en in de rest van Nederland via WeertFM.nl.
Update 6 mei: beluister hier het interview van vanmorgen.

Oh ja, er moet ook nog gefietst worden

Vandaag ook nog heerlijk gefietst, wat later op de dag. Harry Frankhuizen was vandaag mijn fietsmaatje. Fijn om samen te kunnen trainen. Wat verder uit elkaar dan normaal, maar dat went snel. Het was heerlijk weer en ik heb goede hoop dat 24 mei goed gaat komen. Als we maar geen tegenwind hebben. Moe en voldaan weer thuisgekomen.

 

Eén antwoord op “De eerste dag is bijna voorbij”

Reacties zijn gesloten.