Drukke dag, korte blog

Interviews, telefoongesprekken, live en niet live. Afspraken maken met de pers, met mensen die nog hulp aanbieden, zorgen dat we er zondag klaar voor zijn. Eindelijk de shirts in het echt gezien, bedrukt en wel. Supermooi! Met dank aan Mondzorg Praktijk Weert en Joey Parren. Jan belde nog op of zijn krentenbollen besteld waren. Allemaal belangrijke zaken die niet vergeten mogen worden. Bijna nog vergeten… wat moet ik zeggen bij de overhandiging van de cheque? Ook maar even iets op papier gezet. En ondertussen dromen over het bedrag dat we er met een marker op het laatste moment opzetten. En zal er nog een groot verschil zitten tussen het voorlopige eindbedrag als we vertrekken bij het SJG in Weert zo tegen 10.30 uur en het voorlopige eindbedrag bij aankomt in Nijmegen? Hopelijk fietsen we er letterlijk nog een bedrag bij.
Morgen iets meer over hoe ik in de gaten gehouden ga worden door Glanum Diagnostics. 
Nu.. bedtijd.!

Doneren? Mag altijd. Voor het goede doel.
Corona nazorg en Corona-onderzoek. Vechten tegen deze rotziekte. En met steunvan u komt de overwinning dichterbij!

Klik hier om te doneren.