Drukke dag die woensdag!

Voor het eerst de hele dag weer bij op het werk geweest. Was een lange en drukke dag. Maar ook wel weer fijn om weer te voelen dat het beter gaat. Alhoewel aan het einde van de dag de vermoeidheid wel te voelen was. Mede door wat er verder nog gebeurde vandaag! Gelukkig is er morgen een vrije dag.
Vandaag op het werk begon het verrassend leuk. Kennen jullie Fotocieniek nog? De gehaakte “Ear Savers”? Nou, Francien kwam vanmorgen de winkel in en wat bracht ze mee; Maar liefst 150,- opbrengst om te doneren aan onze actie Fietsen is beter dan Corona! Natuurlijk even een fotootje gemaakt van deze hakende fotografe! Gelukkig had Foto Weert wel een camera staan om mee te poseren!

Media
Het was ook een spannende dag. De PR-afdeling onder bezielende leiding van Marieke Kokkeler stuurde om 11.00 uur een persbericht medialand in. Naar wel liefst 200 adressen. Nou, inmiddels zijn er al publicaties verschenen. Heb ik interviews gegeven en ook gepland staan. Komt er radio en waarschijnlijk ook tv verslaggeving. Wat gebeurt er allemaal. Het is bijna niet meer te geloven. En nu maar hopen dat dit nog meer mensen aanzet om te doneren om tegen dat vermaledijde (klinkt wat netter dan ik in gedachten had) Corona te kunnen strijden.
Een kleine greep uit de resultaten van het persbericht:
– Vrijdag 22 mei om 10.20 uur live bij Radio Gelderland
– Een artikel op de site brugnijmegen.nl
– (Waarschijnlijk) filmen van het slot van de fietstocht door Omroep Gelderland
– een artikel op meerovermedisch.nl
– Een interview in Weert door de Gelderlander
– L1 radio
En nog veel meer. Mart Smeets kwam er niet meer door vandaag met alle telefoontjes… Wil je het e.e.a. lezen of luisteren, kijk dan onder ons kopje “In de media”. Daar publiceren we zoveel mogelijk aan wat er in de media verschijnt!

Doneren? Ja graag! We zijn bijna bij de 5.000,-. VIJFDUIZEND EURO!
Doe mee aan ons succesverhaal. Strijd mee tegen Corona!

www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona