Hard fietsen en de prijsvraag

Opzij opzij opzij
Het was heerlijk weer om te fietsen vandaag. En dus zijn we dat maar eens gaan doen. We, maar vooral ikzelf, wilde een wat langere afstand om te kijken waar ik nu eigenlijk sta. Iets van 60 km. Jan had wel wat ideeën over de route. En al gaandeweg kreeg hij andere ideeën… Gelukkig vroeg hij in het begin welk tempo ik zo’n beetje wilde rijden. Ook daar hield hij rekening mee. Hij ging echt niet zo heel veel harder. Mike kon hem makkelijk bijhouden. Voor mij was het op het laatst echt buffelen terwijl de andere musketiers gewoon wat aan het keuvelen waren. Het werden ook wat kilometers meer… Maar ach, ik verkeerde in goed gezelschap!
 
Prijsvraag – win een waardebon van 100,- van Foto Weert
Zoals beloofd zouden we vandaag een prijsvraag in de strijd gooien. De prijs is een waardebon van e. 100,- van Foto Weert | Totaal in Beeld. Meedoen is heel makkelijk. Je hoeft enkel maar te raden hoelang we er over gaan doen om met de fiets van het SJG naar het Radboud te fietsen. Zonder eventuele stops mee te rekenen. En ons te steunen natuurlijk! Degene die het dichtst bij de werkelijke tijd is wint!
Klik hier om mee te doen.
 
 
Doneren mag en kan nog steeds: