I do like mondays!

Tsja, de Boomtown Rats zongen het anders, maar we hebben geen klagen gehad op deze maandag. We werden verrast met een prachtige steun in de rug van Hans van Breukelen, erg mooi! Daar krijgen we energie van.

Nieuwe fiets

 
Ook vandaag even snel de fotostudio in gegaan om de mooie fiets te laten schitteren op de gevoelige plaat. Beschikbaar gesteld door Atlas Fietsen in Alphen a/d Rijn. Vanavond een rondje gedaan, veel wind maar het ging heerlijk op de nieuwe tijdelijke aanwinst. Het enige wat hij mist is een aanhanger voor al het geld dat we moeten meenemen. Maar dat lossen we wel op een andere manier op!

Want…. de teller is inmiddels voorbij de 3.000,- euro! Dat is al dubbel het bedrag dat we als doel hadden gesteld. Waren we te bescheiden? Dan gaan we nu gewoon voor het hoogst haalbare. En u bepaald hoe hoog we eindigen.
Help ons om deze strijd tegen Corona te steunen en doneer op:

www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona

Morgen vertellen we meer over de doelen waar we voor fietsen.  Ons volgen via Facebook kan natuurlijk ook. Als u op het icoon klikt komt u daar vanzelf.