Inkopen, media en educatief

Pers
De actie staat er mooi in, in Dagblad De Limburger. En niet alleen voor de regio Weert, heel Limburg heeft het kunnen zien. Hoop alleen dat de fysiotherapeut het niet erg vindt dat ik haar geciteerd heb… Komt vast wel goed. Zo niet, zal ik wel een extra zwaar oefenprogramma terug krijgen.

 

Examens
Maar onze actie was niet alleen in de media te zien. Ook bij het Philips van Horne College in Weert ging het over ons. Althans over de reden dat ik deze actie ben begonnen. In het proef-examen dat als voorbereiding op de echte examens die volgende week al zijn, kwam bij biologie een vraag over mijn ziekenhuis-opname voorbij. Tessa die dit aan het maken was pakte direct haar smartphone en maakte bijgevoegde foto. Denk dat zij het wel gaat redden volgende week!

Shoppen
Zelf hebben we ook nog wat gedaan. Samen met onze shirtsponsor Mondzorg Praktijk Weert zijn we op jacht gegaan naar fantastische kleding bij Bakker Racing  Products en hebben we ook al een ontwerp voor de wielershirts klaar. Hoe dat gaat worden houden we nog even geheim. Maar dat het mooi gaat worden mag u van ons aannemen. En we gaan het met trots dragen!