Op de late avond

Nog even een klein stukje voor het slapen gaan.
Vanmorgen lekker een rondje gaan fietsen, dit keer alleen. Het schiet er door alle drukte bijna bij in. Gelukkig alleen maar bijna. Het is een rondje van 30 km geworden. Ook Jan heeft gisteren nog getraind. Hij heeft gisteren nog even 43 km in de pedalen gedrukt. Verschil moet er zijn natuurlijk! Nu zullen jullie denken. Moet Mike niet trainen? Tsja, die schijnt ergens koeien aan het melken te zijn. Het is mij ook niet helemaal duidelijk. Komt vast goed.
Wat nog leuker is om te vertellen: we zijn vanavond de e. 2.000,- gepasseerd. Ik wil wel even trots vertellen dat het mijn neefje Jesper was die als eerste de 2.000,- is binnen gegaan. Hij heeft zijn vrienden gevraagd om te helpen en gezamelijk hebben ze 50,- gedoneerd. Slim idee toch!

Flyer
Vanavond hebben we een flyer ontworpen. Die gaan we drukken en verspreiden hier in Weert en omgeving. Wilt u deze ook voor uw raam of in uw bedrijf hangen om onze actie te ondersteunen? Laat het even weten (info@fietsenisbeterdancorona.nl) en ik stuur u een printklaar pdf-bestand zodat u deze zelf op A4 kunt uitprinten. Alle beetjes helpen, nietwaar?