Rotary, Fysio en Fietsen

Gisterenavond waren wij uitgenodigd door de Rotary “Land van Horne” om over mijn ervaring als Corona-patiënt te vertellen en de actie die daar uit voortgekomen is. De reden dat u dit zit te lezen eigenlijk. Of zoals een journalist mij eerder vertelde; “van iets negatiefs iets positiefs maken”. En zo voelen we dat ook. We zijn hard op weg om er met ons allen en met u een “happy end” aan te geven. Er hadden veel leden ingelogd om naar mijn verhaal te luisteren, waaronder enkele artsen die het Corona-verhaal eens van de ander kant wilden horen. Het was overigens best lastig. Niet enkel omdat ik voor mijn gevoel tegen een scherm zat te praten, maar er kwamen op momenten toch bepaalde gevoelens naar boven waar ik het toch nog moeilijk mee heb. Maar ik heb er mee gekozen om de publiciteit op te zoeken dus dan hoort dat er ook bij. Aan het einde van mijn verhaal was er nog gelegenheid om vragen te stellen en die variëerden van persoonlijk tot feitelijk. Leuk om te ontdekken hoe anderen tegen zoiets aankijken en waar de belangstelling naar uit gaat. De vraag overigens die ècht iedereen me stelt: weet je waar je het hebt opgelopen?” En dat is de enige vraag waar ik geen antwoord op heb en eigenlijk vind ik dat ook niet meer belangrijk. Het is gebeurd en ik kan oprecht zeggen dat het weer goed met me gaat. Elke dag een stukje beter.

Het gaat goed.
Het gaat echt wel weer de goede kant op. Het fietsen (wat ik niet dagelijks doe) gaat fijn en ontspannen, en het tempo ben ik ook tevreden mee. Vaak fiets ik samen met iemand, vanavond alleen gefietst, 32 km met een snelheid van 23,8 km/u. Ik ben er tevreden mee!


Eerder deze week was ik bij “Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers, waar herstellende corona-patënten begeleid worden om weer fit te raken. Liesbeth, begeleidt mij in mijn herstel. En hoewel ze eerder sceptisch was over de datum van ons avontuur zei ze nu toen ik binnen kwam dat ze toch ook wel een beetje trots was. Kijk, dat motiveert. En ik ben blij dat ze me wel maant om op mezelf te letten. Niet forceren. Soms denk ik ook al dat ik er ben en snel genoeg merk ik dan dat dit toch niet het geval is.
En dan heb ik gelukkig de mensen om me heen die helpen om van dit alles een succes te maken. Over energie-leveranciers gesproken!

Wilt u meedoen met ons succesverhaal?

Doneer dan alstublieft op:
www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona