Start en route

De route en het vertrek zijn gepland. Zondag 24 mei om 10.00 uur is de overhandiging van de cheque bij het Sint Jans Gasthuis. Naar verwachting stappen we om 10.30 uur de fiets op richting Nijmegen. Bijgaand vindt u de door ons geplande route. Deze is uiteindelijk uitgekomen op 85 km. Het zou leuk zijn als u ons uitzwaait, maar neem alstublieft de 1,5 meter (minstens) regel in acht. Of kijk even hoe we door Weert heen fietsen. Natuurlijk geldt hetzelfde voor de mensen die in Nijmegen willen komen kijken. En natuurlijk hebben we daar ook een cheque!
 
 
Wilt u nog doneren en ons helpen de 4.000,- euro te halen? Dan hebben we nog vele kleintjes nodig…. Nog 205,- euro en we hebben die magische 4.000,-! En dan gaan we er pas echt tegenaan…
 
 
En als u ziet dat u te laat bent…
Dan gaan we “gewoon” voor de 5.000,-