Vijfduizend euro en media aandacht

Hemelvaart…
Nou, de vlag kan bijna niet hoger naar de hemel. We zijn vandaag de 5.000,- gepasseerd. Op onze groepsapp hangen de slingers al!  Wat valt hier nog meer over te zeggen…  Dat we hard doorgaan! En hoe:
Ik dacht vanmorgen namelijk rustig een rondje te gaan fietsen met Meerle Mennen. Oud collega van mij. Onderweg werd er gezwaaid door mensen “Succes met fietsen zondag!”, belde Hart van Nederland, belde RTL nieuws en belde mijn broer. Das altijd leuk!
We krijgen een mooi stuk op de site van RTL, we komen zondag uitgebreid in Hart van Nederland. Morgenvroeg op de radio van WeertFM (08.20 uur), om 10.20 uur  live bij Omroep Gelderland.  In de avond een verslaggeefster van de Gelderlander, L1 is er zondag bij met live-verslagen. U kunt het bijna niet gaan missen. En zojuist geplaatst: 
meerovermedisch.nl/article/megaprestatie-na-hachelijk-corona-avontuur

Wilt u nog doneren? Dat mag altijd via:
www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona