Wij zijn er klaar voor

Vandaag gaat het gebeuren. Vandaag fietsen, Jan, Mike en ik van èn voor het #SJG in Weert naar het #Radboudumc in Nijmegen. Als dank voor hun inzet in onze strijd tegen Covid-19.
Het is nog vroeg maar ik ben toch al even wakker. Het spookt een beetje in mijn hoofd. Op een goede manier wel. Ik keek uit naar vandaag en doe dat nog steeds. We gaan iets moois doen met ons allen. En we hopen dat u met ons meegeniet. Volg ons extra vandaag. Hier of via via Facebook.
En nog voordat we op de fiets stappen wil Toch nog even wat ondernemers bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben, in willekeurige vologorde:
Mondzorg Praktijk Weert. Voor een stralende lach de hele dag, maar niet minder om de prachtige shirts waarin we vandaag rijden!
Bakker Vries. Voor de heerlijke echte Weerter vlaaien waarmee we het personeel van de Corona-afdeling in het Radboudumc gaan verblijden;
Atlas Fietsen uit Alphen aan den Rijn. Voor het beschikbaar stellen van een fantastische racefiets. Dat is al wind in de rug;
Kupers Touringcars uit Weert. Omdat we ook weer veilig thuis moeten komen. En dat gaat in stijl gebeuren met een eigen chauffeur;
Glanum Diagnostics. Omdat die meegaan en mijn hart in de gaten gaan houden zonder dat ik dat zelfs maar merk. En straks weet hoe het met me gegaan is.

Doneren kan nog steeds voor het SJG en het Radboud Fonds.
www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona

Zorg dat iedere kilometer telt!

Dankuwel.
Oscar Ellerbrak