Zoef… dat was het weekend!

Nou, dat ging snel. Op zaterdagochtend lekker bezig geweest met voorbereidingen op ons avontuur. In de middag gewerkt, dat is ook weer langzaam aan begonnen. Halve dagen eerst nog, dat wel.
In de avond wilde ik een stukje gaan fietsen, een kilometer of 20 leek me genoeg. Even Harry gebeld of hij ook nog ging zodat we eventueel samen konden gaan. Nou, dat ging hij en we hebben een fijne 42 km gefietst. Was heerlijke toch zo in de avond. Daarna nog wat mensen bedankt voor hun donatie. Dat is bijna dagelijkse kost overigens.
Op zondag zijn Mike en ikzelf even langs gegaan bij Jan. Eerste keer met ons drie├źn. Even wat zaken doorgenomen en de gelegenheid gebruikt om gelijk maar even wat foto’s te maken.


Vnlr: Jan van Dongen, Oscar Ellerbrak en Mike Palmen.

In de middag is mijn gesponsorde fiets gearriveerd vanuit Alphen aan den Rijn. Mijn broer Vincent heeft dat geregeld bij zijn fietsenhandelaar, Atlas Fietsen. Die had het verhaal gehoord en stelde gelijk een mooie “TREK”-racefiets tijdelijk beschikbaar.  Waarvoor heel veel dank natuurlijk. Zelf ben ik een jaar of 4 geleden gestopt en heb toen ook mijn racefiets verkocht. Ik had er tot nu eentje te leen. Vanmiddag even een klein beetje afgesteld en natuurlijk uitgeprobeerd. Fietst werkelijk fantastisch! Later nog een mooie foto hiervan.

Tot slot de uitsmijter van dit weekend: We zitten inmiddels al op 2.810,- euro! En natuurlijk we gaan gewoon stug door, gemotiveerder dan ooit tevoren.

Wilt u meedoen? Doneer dan ook op:
www.gofundme.com/fietsen-tegen-corona

  www.facebook.com/fietsenisbeterdancovid